ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Aποκάλυψη» στη Χαβάη: Τους 101 έφτασαν οι νεκροί – 1.300 αγνοούμενοι!

Ο απολογισμός ενδέχεται να «διπλασιαστεί» τις επόμενες ημέρες

«Aποκάλυψη» στη Χαβάη: Τους 101 έφτασαν οι νεκροί – 1.300 αγνοούμενοι!

Τους 101 έφτασε, ο αριθμός των νεκρών της φοβερής πυρκαγιάς που σχεδόν έσβησε από τον χάρτη πόλη του νησιού Μάουι, στο αρχιπέλαγος της Χαβάης, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης, Τζος Γκριν.

Όμως ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ, καθώς έχει ερευνηθεί μόνο το 25% της καμμένης περιοχής και υπάρχουν ακόμη 1.300 αγνοούμενοι!

«Πλέον έχουν χαθεί 101 ζωές», δήλωσε και πρόσθεσε πως τα συνεργεία έρευνας έχουν μέχρι στιγμής ολοκληρώσει το έργο τους σε κάτι περισσότερο από το ένα τέταρτο της ζώνης επιχειρήσεων.

Προχθές Δευτέρα ο Τ.Γκριν δήλωνε πως ο απολογισμός αυτών των πυρκαγιών, των πιο πολύνεκρων εδώ και πάνω από έναν αιώνα στις ΗΠΑ, ενδέχεται να «διπλασιαστεί» τις επόμενες ημέρες.

Η Λαχάινα, στα δυτικά παράλια του Μάουι, καταστράφηκε σχεδόν όλη από τις φλόγες. Χιλιάδες κτίρια καταστράφηκαν, πολλά μετατράπηκαν σε γκρίζους σωρούς στάχτης.

Η άλλοτε πρωτεύουσα του βασιλείου της Χαβάης, που μέτραγε 12.000 κατοίκους, πλέον μετράει τους νεκρούς της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές παροτρύνουν τις τελευταίες ημέρες τους συγγενείς αγνοουμένων να κάνουν εξετάσεις DNA, προκειμένου να διευκολυνθεί η ταυτοποίηση των θυμάτων, καθώς πολλά από τα πτώματα που εντοπίζονται είναι αδύνατο να αναγνωριστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.