ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στην Αφρική έφτασε ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στον Νέο Κουβαρά Αττικής (βίντεο)

«Εντυπωσιακό αλλά και λυπηρό! Το αίτιο είναι οι ισχυροί βοριάδες αλλά και τα εκτεταμένα μέτωπα»

Στην Αφρική έφτασε ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στον Νέο Κουβαρά Αττικής (βίντεο)

Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, με ανάρτησή του στα social media, αναφέρει πως ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες, Δευτέρα στον Νέο Κουβαρά Αττικής έχει φτάσει στην Αφρική.

Σε μία δορυφορική φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φαίνεται όπως τονίζει ότι «ο καπνός από την πυρκαγιά της νοτιοανατολικής Αττικής θα έχει φτάσει στην Αφρική και συγκεκριμένα στη Λιβύη».

«Επίσης μπορείτε να δείτε και τους καπνούς από τις πυρκαγιές του Λουτρακίου αλλά και από το Καπαρέλλι Βοιωτίας» επισημαίνει ο μετεωρολόγος και κλείνει λέγοντας: «Εντυπωσιακό αλλά και λυπηρό! Το αίτιο είναι οι ισχυροί βοριάδες αλλά και τα εκτεταμένα μέτωπα».

Δείτε την ανάρτησή του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.