ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ισχυρή σεισμική δόνηση 7,2 Ρίχτερ στην Ταϊβάν – Προειδοποίηση για τσουνάμι (βίντεο)

Άνθρωποι έχουν παγιδευτεί κάτω από τα ερείπια κτιρίου - Εκτροχιάστηκαν τρένα

Ισχυρή σεισμική δόνηση 7,2 Ρίχτερ στην Ταϊβάν – Προειδοποίηση για τσουνάμι (βίντεο)

Το Αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο (USGS), ανακοίνωσε πως σήμερα Κυριακή, σημειώθηκε ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7,2 βαθμών στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ταϊβάν.

Από την πλευρά της η μετεωρολογική υπηρεσία της Ταϊβάν ανέφερε ότι ο σεισμός είχε μέγεθος 6,8 βαθμών.

Τρεις άνθρωποι έχουν παγιδευτεί κάτω από τα ερείπια ενός κτιρίου, όπως μετέδωσε το επίσημο Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων του νησιού (CNA).

Περίπου 20 επιβάτες απομακρύνθηκαν μετά από εκτροχιασμό τρένου στην περιοχή, αλλά δεν υπήρξαν θύματα από το περιστατικό, ανακοίνωσε η Διοίκηση Σιδηροδρόμων της Ταϊβάν.

https://twitter.com/bornLeo17/status/1571164283987456000

Οι αρχές της Ταϊβάν δεν εκδίδουν προειδοποίηση για τσουνάμι για σεισμούς που είναι μεγέθους κάτω των 7 βαθμών.

Νωρίτερα σήμερα το USGS είχε ανακοινώσει ότι σεισμός μεγέθους 6,6 βαθμών έπληξε το Σάββατο το βράδυ τις ανατολικές ακτές της Ταϊβάν.

Ο σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 (τοπική ώρα, 16:30 ώρα Ελλάδας) του Σαββάτου και είχε επίκεντρο περίπου 50 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης Ταϊτούνγκ. Το εστιακό του βάθος ήταν 10 χιλιόμετρα.

Μετά τον σεισμό αυτό δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα ή ζημιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.