Καιρός: 17αρια και λίγες νεφώσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Αναλυτικά η πρόγνωση για όλη την χώρα

Καιρός: 17αρια και λίγες νεφώσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Διαβάστε πως θα είναι ο καιρός σε όλη την χώρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Σάββατο 31/12 σύμφωνα με το meteo.gr.

Tο Σάββατο 31/12 προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, καθώς επίσης στα Δωδεκάνησα και στην Ανατολική Κρήτη.

Τις βραδινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα θα σημειωθεί τοπικά παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 11 βαθμούς)

3 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα

5 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 0 έως τους 12 βαθμούς)

6 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη

5 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις στο Κεντρικό Αιγαίο σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς.

Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου μετά το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους, στα ανατολικά έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.