Βίντεο: «Γ…ώ τον πού…η τον Μητσοτάκη» on camera! – Χάος! – Έκλεισε η ΕΟ Αθηνών-Λαμίας και Αττική Οδός (upd 3)

Είναι ανίκανοι ή απλά ανύπαρκτοι;

Βίντεο: «Γ…ώ τον πού…η τον Μητσοτάκη» on camera! – Χάος! – Έκλεισε η ΕΟ Αθηνών-Λαμίας και Αττική Οδός (upd 3)

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 15.26): Χάος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Αττική εξαιτίας της χιονόπτωσης με δρόμους να κλείνουν, πολίτες να μένουν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα τους για πολλές ώρες, ενώ πολλές περιοχές στο λεκανοπέδιο έχουν μείνει χωρίς ρεύμα και άλλες έχουν συνεχείς διακοπές ρεύματος.

Επίσης έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας με απόφαση της ΕΛΑΣ.

Χιλιάδες οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι επί ώρες στην Αττική Οδό. Οι πολίτες όπου και όπως μπορούν προστατεύονται σε ανισόπεδες διαβάσεις ή μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Η κυβέρνηση δεν έλαβε κανένα μέτρο. Η οργή των πολιτών ξεχειλίζει. Στην Αττική οδό άφηναν τους οδηγούς να πληρώσουν, έμπαιναν και μετά εγκλωβιζόντουσαν!

Χαρακτηριστική είναι η φράση «Γ…ώ τον πού…η τον Μητσοτάκη» που ξεστόμισε πολίτης στην Αττική Οδό στην κάμερα του ΣΚΑΪ που έχει εγκλωβιστεί από τις 10 (!) το πρωί και δεν προβλέπεται ο απεγκλωβισμός του, τις επόμενες ώρες!

Είχε πληρώσει τα διόδια της Αττικής Οδού και κουνούσε το εισιτήριο στην κάμερα φωνάζοντας «Γ…ώ τον πού…η τον Μητσοτάκη» για να διακόψει άμεσα την σύνδεση ο ΣΚΑΪ με την τηλεπαρουσιάστρια να λέει «Αυτά δεν ωφελούν»!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ανάμεσα σε Παλλήνη και Κάντζα όπου οι οδηγοί είναι απελπισμένοι περιμένοντας ώρες μέσα στο κρύο, και ενδεχομένως να μείνουν και από καύσιμα, και πρέπει να γίνει αγώνας δρόμου καθώς αναμένεται ένταση της κακοκαιρίας το απόγευμα.

Ταυτόχρονα είναι κανονικός Γολγοθάς για τους οδηγούς η κίνηση στους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Κηφισίας, Μεσογείων, Βασιλίσσης Σοφίας, είναι σχεδόν αδιάβατοι.

Αποστάσεις που στην χειρότερη χρειάζονται μισή ώρα, σήμερα φτάνουν και τις 3 ώρες με την κυβέρνηση να δείχνει ανίκανη να επέμβει για άλλη μια φορά.

Λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι είχε κλείσει και η λεωφόρος Κατεχάκη, με το χιόνι να εμποδίζει κάθε κίνηση των οχημάτων, ενώ προς τον Καρέα απαιτείται χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Νταλίκες «δίπλωσαν» στο ύψος του Γέρακα – Κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Στο ύψος του Γέρακα έχουν «διπλώσει» νταλίκες οι οποίες έχουν κλείσει κάθετα τον δρόμο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Συνεπεία αυτής της κατάστασης τα εκχιονιστικά μηχανήματα που δεν μπορούν να προσπεράσουν, επιχειρούν με ανάποδη κίνηση με αποτέλεσμα να καθυστερεί η διέλευσή τους, ενώ το χιόνι που εξακολουθεί να πέφτει επιτείνει τα προβλήματα αυτά.

Μετρό, τραμ και Ηλεκτρικός

Όσον αφορά τα μέσα σταθερής τροχιάς, διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό προς και από το αεροδρόμιο, εξαιτίας του χιονιά. Οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο μετεπιβιβάζονται στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας στον Προαστιακό σιδηρόδρομο. Επίσης, το τραμ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε όλο το δίκτυο, με τερματικό τη στάση ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με τη λειτουργία του Ηλεκτρικού, η έντονη χιονόπτωση έχει προκαλέσει προβλήματα στη Γραμμή 1 του Μετρό (ηλεκτρικός). Η κίνηση διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς -Ειρήνη, ενώ σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ σε εξέλιξη είναι οι εργασίες εκχιονισμού στο τμήμα Ειρήνη – Κηφισιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.