ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άρχισε να χιονίζει και στη Λαμία – Με αλυσίδες στο Καρπενήσι!

Άρχισε να χιονίζει και στη Λαμία – Με αλυσίδες στο Καρπενήσι!

Ασθενής χιονόπτωση προς Δομοκό, προς Μπράλο και στους Αγίους Θεοδώρους – Κανένα πρόβλημα στην εθνική οδό.

Τελικά με λίγες ώρες καθυστέρηση, απ΄ότι αρχικά είχε προβλεφθεί επισκέφθηκε την πόλη της Λαμίας ο χιονιάς. Λίγο μετά τις 7:00΄ το πρωί άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες νιφάδες στα βόρεια της πόλης και σιγά θα αρχίσουν να πέφτουν και στο κέντρο.

Στο Καρπενήσι το έχει στρώσει για τα καλά, αφού χιονίζει από χθες το απόγευμα.

Στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου, οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες, αφού στη Ράχη από τον Τυμφρηστό και πάνω, μέχρι το τούνελ, το έχει στρώσει για τα καλά και τις επόμενες ώρες ο μεγαλύτερος κίνδυνος θα είναι ο παγετός.

Νωρίς το βράδυ δίπλωσε ένα βυτιοφόρο με υγραέριο κοντά στον Τυμφρηστό, ευτυχώς κατάφεραν και το απεγκλώβισαν γρήγορα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Αλυσίδες χρειάζονται επίσης τα οχήματα που κινούνται προς Κρίκελλο, προς Δομνίστα και προς Φουρνά, στη θέση “Βράχος”.

Ασθενή χιονόπτωση έχουμε στο δρόμο προς Δομοκό και προς Μπράλο χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής, αλλά υπάρχει ομίχλη και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς.

Η τροχαία είναι στο πόδι και οι αλατιέρες ήδη έχουν βγει από τη νύχτα στους δρόμους και ρίχνουν αλάτι όπου χρειάζεται.

Σε ετοιμότητα ο Δήμος

Οι υπηρεσίες του Δήμου είναι έτοιμες από χθες για το χιονιά. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το πρόβλημα στους δρόμους κυρίως τις νυχτερινές και πρωινές ώρες που θα έχει παγετό.

Ανοιχτή από χθες είναι για τους δημότες η θερμαινόμενη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου στην οδό Λεωνίδου στη Λαμία.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων:

«Σε πλήρη ετοιμότητα έχουν τεθεί οι υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων λόγω της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων τις επόμενες ώρες.

Από σήμερα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου θα παραμείνει ανοικτή η θερμαινόμενη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 11, 2ος όροφος).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου, καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου θα λειτουργεί γραμμή επικοινωνίας με τους δημότες στη τηλεφωνική γραμμή του Γραφείου Κίνησης του Δήμου Λαμιέων, 22310 22202»

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.