ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κακοκαιρία: Δύο οι νεκροί από τους κεραυνούς σε Ηλεία και Κυπαρισσία

Κακοκαιρία: Δύο οι νεκροί από τους κεραυνούς σε Ηλεία και Κυπαρισσία

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα Λεχαινά Ηλείας και το Αλιμάκι Τριφυλίας, κοντά στην Κυπαρισσία, καθώς χτυπήθηκαν από κεραυνούς στη διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει από νωρίς το μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής Ελλάδας.

Το πρωί, χτυπήθηκε από κεραυνό ένας 35χρονος εργάτης γης από το Πακιστάν που την ώρα της καταιγίδας βγήκε από το παράπηγμα που ζούσε στα Λεχαινά.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 56χρονος άνδρας από τη Βουλγαρία κεραυνοβοήθηκε και έχασε τη ζωή του στην περιοχή Αλιμάκι της Τριφυλίας.

Μέχρι τη μία το μεσημέρι το σύστημα ΖΕΥΣ του Αστεροσκοπείου της Αθήνας είχε καταγράψει 10.500 κεραυνούς, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα.

Ζημιές στην Καλαμάτα

Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε το μεσημέρι της Τρίτης την πόλη της Καλαμάτας.

Όπως μεταδίδει το eleftheriaonline.gr θυελλώδεις άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα στην οδό Νέδοντος προκαλώντας ζημιές σε καλώδια της ΔΕΗ ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην κυκλοφορία.

Στην οδό Αρτέμιδος συρόμενη βάρκα αποκολλήθηκε από το όχημα που την ρυμουλκούσε με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε πως υπάρχουν αναφορές για πέρασμα ανεμοστρόβιλου από διάφορες περιοχές της Καλαμάτας, ο οποίος προκάλεσε σημαντικά προβλήματα. Ζημιές σημειώθηκαν μεταξύ άλλων στην Αγία Τριάδα, στην οδό Ψαρών, στην οδό Σαλαμίνος αλλά και στην Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.