Τραγωδία στην Σκόπελο: Κεραυνός χτύπησε και σκότωσε 50χρονη γυναίκα

Τραγωδία στην Σκόπελο: Κεραυνός χτύπησε και σκότωσε 50χρονη γυναίκα

Ένα τραγικό περιστατικό έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, κεραυνός που έπεσε στη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης της περιοχής της Σκοπέλου χτύπησε μια γυναίκα, ηλικίας περίπου 50 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα χτυπήθηκε από τον κεραυνό την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να ενημέρωσε πριν από λίγα λεπτά της ώρας και την Εισαγγελία Βόλου αναφέρει το magnesianews.gr.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι το νέο κύμα κακοκαιρίας που χτυπά την χώρα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού ισχυρά καιρικά φαινόμενα αναμένονται κατά το υπόλοιπο της σημερινής μέρας και έως το πρωί της Τετάρτης.

Βροχοπτώσεις και καταιγίδες σημειώνονται στο μεγαλύτερο μέρος των κεντρικών και βορείων ηπειρωτικών της χώρας, καθώς επίσης στην Ανατολική Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα κατά τόπους είναι πολύ ισχυρά και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Παράλληλα, μικρή περαιτέρω πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία, η οποία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 22-24 βαθμούς στα πεδινά και στις νησιωτικές περιοχές και τους 14-16 βαθμούς σε περιοχές μεγαλύτερου υψομέτρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως δυτικές διευθύνσεις και θα φτάνουν τα 7-8 μποφόρ στο Ιόνιο και τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Τα καιρικά φαινόμενα και οι χαμηλές θερμοκρασίες αναμένεται να συνεχιστούν κατά το υπόλοιπο της εβδομάδας.

«Άνοιξαν οι ουρανοί» στην Αττική

Εδώ και λίγη ώρα, ιδίως στα νότια προάστια η βροχόπτωση είναι πολύ έντονη, ενώ σε αρκετούς δρόμους επικρατεί μποτιλιάρισμα ενώ η Λεωφόρος Αμφιθέας, έχει πλημμυρίσει.

Έντονη βροχόπτωση στον Πειραιά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα στον Πειραιά και σε πολλές περιοχές των νοτίων προαστίων, καθώς ο καιρός προβλέπεται άστατος και σήμερα όπως και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.