ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Έκκληση από τις αρχές για περιορισμό των μετακινήσεων – Εντολή για μερική εκκένωση του Πλατανιά (βίντεο)

Κρήτη: Έκκληση από τις αρχές για περιορισμό των μετακινήσεων – Εντολή για μερική εκκένωση του Πλατανιά (βίντεο)

Τεράστια είναι τα προβλήματα που έχουν προκληθεί στην Κρήτη και ειδικότερα στο Ρέθυμνο και στον Πλατανιά, όπου η βροχή έχει καλύψει τα πάντα και έχει κάνει δύσκολη την μετακίνηση των πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα η Πυροσβεστική και η Αστυνομία κάνουν έκκληση στους πολίτες να μειώσουν τις μετακινήσεις τους με οχήματα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και όποτε χρειάζεται να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Στον Πλατανιά, η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει σε ανησυχητικό ύψος και σύμφωνα με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, Θ. Χασάπη, έχει διαταχθεί μερική εκκένωση των κατοικιών στην περιοχή.

Η Γέφυρα στο Πέραμα Μυλοποτάμου είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα σημεία λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Γεροποτάμου, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τον ποταμό Πετρέ στην είσοδο του νομού Ρεθύμνου.

Οι κατολισθήσεις, από νωρίς το πρωί, είναι συνεχείς στο σύνολο των δήμων του νομού και όπως ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Μαίρη Λιονή, ο πρώην Δήμος Γεροποτάμου έχει τα περισσότερα προβλήματα.

Ο δήμαρχος Μυλοποτάμου, Δημήτρης Κόκκινος, όπως ενημέρωσε, προσπάθησε με μηχανήματα να ανοίξει δρόμο για να απεγκλωβίσει ένα παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.