ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κακοκαιρία στην Ηγουμενίτσα: Η θάλασσα «κατάπιε» το παραλιακό μέτωπο στο Δρέπανο (βίντεο)

Για μια ακόμα φορά, τα τελευταία χρόνια, θάλασσα και λιμνοθάλασσα ενώθηκαν στην χερσόνησο του Δρεπάνου στην Ηγουμενίτσα

Κακοκαιρία στην Ηγουμενίτσα: Η θάλασσα «κατάπιε» το παραλιακό μέτωπο στο Δρέπανο (βίντεο)

Τα νερά της θάλασσας στην Ηγουμενίτσα ξεχύνονται στους δρόμους της περιοχής και προκαλούν προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.

Για μια ακόμα φορά, τα τελευταία χρόνια, θάλασσα και λιμνοθάλασσα ενώθηκαν στην χερσόνησο του Δρεπάνου στην Ηγουμενίτσα, σκεπάζοντας ολόκληρη την παραλία. Η κυκλοφορία οχημάτων από το Δρέπανο προς το Μακρυγιάλι είναι αδύνατη, καθώς ο δρόμος βρίσκεται κάτω από τα νερά.

Ο καιρός στην περιοχή παρουσίασε επιδείνωση νωρίς το πρωί, με κύριο χαρακτηριστικό τους ισχυρούς και κατά διαστήματα θυελλώδεις ανέμους.

Ουδείς γνωρίζει τι θα αποκαλυφθεί όταν τα νερά υποχωρήσουν, καθώς τα τελευταία χρόνια, τα φαινόμενα της διάβρωσης της ακτής εντείνονται, με τον κίνδυνο πλέον ορατό, η θάλασσα να καταπιεί τα χιλιόμετρα της γραφικής αυτής ακτής της Θεσπρωτικής πρωτεύουσας.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, διεκόπη η κυκλοφορία οχημάτων στο Καστρί του Δήμου Πάργας καθώς υπερχείλισε στο σημείο αυτό ο ποταμός Αχέροντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα νερά έχουν καλύψει τμήμα του δρόμου από τη νέα έως την παλιά γέφυρα με αποτέλεσμα η διέλευση οχημάτων να είναι αδύνατη. Δείτε τις εικόνες από το Δρέπανο Ηγουμενίτσας, στο βίντεο του thespro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.