ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πάτρα: Καταστροφές από την σφοδρή καταιγίδα (φωτο-βίντεο)

Η κακοκαιρία έχει κάνει τις τελευταίες ώρες έντονη την παρουσία της στην πόλη

Πάτρα: Καταστροφές από την σφοδρή καταιγίδα (φωτο-βίντεο)

Ο καιρός άλλαξε στην Πάτρα με τη σφοδρή καταιγίδα να προκαλεί προβλήματα και να δημιουργεί κυκλοφοριακά θέματα στους δρόμους της πόλης.

Δέντρα ξεριζώθηκαν και όπως φαίνεται στις επόμενες φωτογραφίες, παρασύρθηκαν και ορισμένα παρκαρισμένα μηχανάκια.

Η θερμοκρασία στην πόλη έχει πέσει σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και όσοι δεν έχουν δουλειά παραμένουν στα σπίτια τους.

Αστραπές, μπουμπουνητά, ισχυρές ριπές ανέμων και έντονη βροχόπτωση από νωρίς το πρωί στην Πάτρα.

Η κακοκαιρία έχει κάνει τις τελευταίες ώρες έντονη την παρουσία της στην πόλη και σε ορισμένα σημεία υπάρχουν προβλήματα και ζημιές.

Στην Ακτή Δυμαίων ξεριζώθηκαν τα μεγάλα πεύκα και έπεσαν μέσα στον Λαδόπουλο.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος. Στην ίδια περιοχή, στο ύψος της ΔΕΥΑΠ, ο δυνατός άνεμος έριξε τα σταθμευμένα μηχανάκια έξω από τα γραφεία της δημοτικής επιχείρησης.

Στην Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος της Νόρμαν αποκολλήθηκε μία στέγη η οποία “προσγειώθηκε” στις γραμμές του τρένου.

Σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο, στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά, στη Δυτική Πελοπόννησο, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στις Κυκλάδες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα κεντρικά τις πρωινές ώρες.

Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα σταματήσουν αρχικά στα βορειοδυτικά και έως το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές.

Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά Αφρικανικής σκόνης, στα ανατολικά τμήματα της χώρας μας.

Η θερμοκρασία, σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 14 βαθμούς), 14 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 9 έως τους 14 βαθμούς), 18 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη Βόρεια Κρήτη έως τους 23 βαθμούς Κελσίου), 17 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά τις πρωινές ώρες στο Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση και στροφή των ανέμων σε δυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.