ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σ.Αρναούτογλου: «Σοβαρή επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο»

Έρχεται σύστημα με καταιγίδες από την Ιταλία

Σ.Αρναούτογλου: «Σοβαρή επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο»

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για σοβαρή επιδείνωση του καιρού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με βροχές και καταιγίδες που θα φτάσουν στην Ελλάδα από την Ιταλία.

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως από το Σάββατο (10/12) θα ξεκινήσει η αλλαγή του καιρού από τα βορειοδυτικά, όπου ένα χαμηλό βαρομετρικό από την Ιταλία θα φέρει μαζί του έντονες βροχές και καταιγίδες.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας το σύστημα θα κινείται προς τα ανατολικά και την Κυριακή (11/12) η επιδείνωση του καιρού θα επηρεάσει σχεδόν όλη τη χώρα.

Μάλιστα, από το απόγευμα της Κυριακής οι άνεμοι θα γυρίσουν σε βοριάδες και στα βορειοδυτικά ορεινά αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις.

Όσο για τα επόμενα 24ωρα κάποιες βροχές θα εντοπίζονται στα δυτικά, ενώ την Τετάρτη (7/12) ίσως οι βροχές να επηρεάσουν σποραδικά και την Αττική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.