Αυτές οι ράτσες σκύλων έχουν τις πιο χαρούμενες προσωπικότητες

Είναι το πιο ισχυρό αντικαταθλιπτικό!

Αυτές οι ράτσες σκύλων έχουν τις πιο χαρούμενες προσωπικότητες

Ενώ όλα τα σκυλιά είναι μια πηγή χαράς και πραγματική ευτυχία να βρίσκεσαι κοντά τους, ορισμένες ράτσες είναι γνωστές για τις ασταμάτητες κουνιστές ουρές τους και τις θετικές τους προσωπικότητες.

Εδώ συγκεντρώσαμε τα πιο πανευτυχή σκυλιά που τρελαίνονται για παιχνίδι, ξεφάντωμα και είναι χαρούμενα ό,τι και να συμβαίνει γύρω τους!

Labrador

Είναι γνωστό ότι είναι υπάκουα, αγαπούν τα παιδιά και το παιχνίδι ενώ είναι πολύ εύκολα και πειθήνια στην εκπαίδευση. Εκτός αυτών, όμως, το Labrador θα το ξεχωρίσεις από τη μόνιμα κουνιστή ουρά του και τις εκδηλώσεις αγάπης του.

Golden Retriever

Όλα τα retriever, όπως είναι και τα Labdrador, πεθαίνουν για παιχνίδι και για φίλους -είτε ανθρώπινους είτε τετράποδους- ενώ είναι έτοιμα πάντα να ικανοποιήσουν κάθε σου επιθυμία.

Cocker Spaniel

Τα πανέμορφα κυνηγόσκυλα με τα κυματιστά αυτιά και το απαλό τρίχωμα, είναι αφοσιωμένα στους ιδιοκτήτες τους και η φουντωτή ουρά τους είναι πάντα κουνιστή και λυγιστή όταν τους βλέπουν.

Boxer

Μπορεί να τρομάζουν αυτούς που δε γνωρίζουν από σκυλιά, λόγω του όγκου και της κάπως αυστηρής φάτσα τους, όμως είναι ράτσα αφοσιωμένη στα παιδιά, ατρόμητη και έτοιμη να αντιμετωπίσει οτιδήποτε μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τους ανθρώπους της.

Bichon Frize

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι μικρά, χνουδωτά και μοιάζουν με συννεφάκια αγάπης. Είναι πάντα έτοιμα για παιχνίδι και ατέλειωτες αγκαλιές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.