ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρέθυμνο: Πυροβόλησαν σκύλο την ώρα που έπαιζε σε αυλή σπιτιού

Το άτυχο ζώο έχει 30 σκάγια στο κεφάλι

Ρέθυμνο: Πυροβόλησαν σκύλο την ώρα που έπαιζε σε αυλή σπιτιού

Παραλίγο τραγωδία στο Ρέθυμνο όταν άνδρας πυροβόλησε οικόσιτο σκύλο την στιγμή που έπαιζε με τα δύο μικρά παιδιά της οικογένειας.

Το τετράποδο βρισκόταν μέσα στην αυλή του σπιτιού της οικογενείας όταν δέχτηκε τα πυρά υπαλλήλου διπλανής εταιρίας, ο οποίος το πυροβόλησε στο κεφάλι ακριβώς έξω από τον μαντρότοιχο του σπιτιού.

Την είδηση έκανε γνωστή χρήστης του Facebook αναφέρονται ότι το πρωί της Τετάρτης 15 Μαρτίου, οι ιδιοκτήτες πρόκειται να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του δράστη.

Το σκυλί έχει 30 σκάγια στο κεφάλι όμως λόγω της γρήγορης αντίδρασης της οικογένειας μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο και έτσι έχει αποφύγει τον κίνδυνο.

« ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΣΚΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΚΟΥΤΑΒΙΝΟΣ 9 ΜΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΗ. ΤΟ ΖΩΟ ΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΖΩΑΚΙ. Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΝΩΝ ΤΩΝ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ. Ο ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ Ή ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ Η ΣΦΑΙΡΑ Ή ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΕΝΩ Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΑΠΟ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΟΥ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΦΟΝΙΑ», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης του χρήστη που το δημοσιοποίησε μέσω Facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.