Αλλαγή σκηνικού στον καιρό σήμερα – Που θα βρέξει

Αλλαγή σκηνικού στον καιρό σήμερα – Που θα βρέξει

Αλλαγή σκηνικού αναμένεται την Κυριακή, με βροχές και καταιγίδες να αναμένονται να κάνουν την εμφάνισή τους.

Αναλυτικότερα, τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται αρχικά στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και από το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο. Πιθανότητα χαλαζόπτωσης υπάρχει στη Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Βόρειο Αιγαίο.

Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα των νοτίων περιοχών της χώρας θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 12 έως 25, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 18 έως 30, στα δυτικά ηπειρωτικά από 16 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 25, στα νησιά Ανατολικού Αιγαίου από 17 έως 32, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 15 έως 30 και στην Κρήτη από 18 έως 33 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν βόρειοι 3 έως 5 μποφόρ.

Εξαίρεση αποτελεί ο Θερμαϊκός και η περιοχή των Σποράδων όπου οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 2 έως 4 μποφόρ.

Εξαίρεση αποτελούν τα δυτικά του νομού όπου οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους, ενώ από το μεσημέρι υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.