ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό το εξωτικό μέρος κρύβει μια τρομακτική αλήθεια (φώτο-βίντεο)

Αυτό το εξωτικό μέρος κρύβει μια τρομακτική αλήθεια (φώτο-βίντεο)

Οι Μαλδίβες αποτελούν παγκοσμίως τον μεγαλύτερο τουριστικό πόλο έλξης με εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Και ποιος θα μπορούσε να τους αδικήσει;

Οι τιρκουάζ λιμνοθάλασσες του Ινδικού Ωκεανού και οι εξωτικές παραλίες υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τα πιο τρελά σου όνειρα. Είναι, όμως, όλα έτσι όπως φαίνονται;

Η Άλισον Τιλ, θεωρείται η θηλυκή «Indiana Jones» και βρέθηκε στις τροπικές νήσους και αποκάλυψε μια πλευρά που ελάχιστοι γνωρίζουν.

Εναέρια πλάνα δείχνουν το «κρυμμένο νησί» στις Μαλδίβες που καταλήγουν όλα τα απορρίμματα από τα χιλιάδες τουριστικά resort και φανερώνουν την άσχημη πλευρά τους.

https://www.instagram.com/p/BxydDm0lqmU/?utm_source=ig_embed

Στο βίντεο, μπορεί να παρατηρήσει κανείς, τα βουνά από πλαστικά και σκουπίδια που καλύπτουν τεράστιες εκτάσεις γης. Τόνοι απορριμάτων που καταλήγουν στην θάλασσα μολύνοντας και δηλητηριάζοντας την θαλάσσια ζωή.

Μάλιστα, σε μερικά σημεία, τα σκουπίδια καλύπτουν τέτοια έκταση νερού που δεν διακρίνεται ο πάτος της θάλασσας και η Τιλ δυσκολεύεται να μετακινήσει την σανίδα της.

Οι εικόνες δείχνουν μια σκληρή πραγματικότητα, που όμως, κανένα ταξιδιώτικό σάιτ δεν πρόκειται ποτέ να σου αποκαλύψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.