ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Εντυπωσιακό σπήλαιο στη Βουλγαρία: Ονομάζεται «Τα μάτια του Θεού» – Δείτε το λόγο (φώτο – βίντεο)

Εντυπωσιακό σπήλαιο στη Βουλγαρία: Ονομάζεται «Τα μάτια του Θεού» – Δείτε το λόγο (φώτο – βίντεο)

Αν ταξιδέψουμε βόρεια της Βουλγαρίας και φτάσουμε στην επαρχία του Lovech, θα βρούμε ένα όμορφο φαράγγι που ονομάζεται Iskar, πολύ κοντά στο χωριό Karlukovo. Εκεί, αν δεν μας έχουν πει που, ύστερα από μία μικρή εξερεύνηση θα εντοπίσουμε έναν πολύ ιδιαίτερο σχηματισμό σε έναν βράχο από ασβεστόλιθο. Όσοι γνωρίζουν την περιοχή, τον αποκαλούν τα «Μάτια του Θεού».

Το σπήλαιο Prohodna είναι ένα από τα πιο γνωστά και εύκολα προσβάσιμα σπήλαια στη Βουλγαρία. Βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το χωριό Karlukovo και 112 χλμ. από τη Σόφια.

Το σπήλαιο είναι ένα φυσικό άνοιγμα σε βράχο, που έχει δύο εισόδους, με φυσικό φωτισμό, χάρη στα μεγάλα ανοίγματα που έχει στην οροφή τα οποία αν κάποιος τα κοιτάξει από κάτω μοιάζουν με τεράστια αμυγδαλωτά μάτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.