Active Member: «Πού είναι όλοι οι κοινωνικά ευαίσθητοι και οι αντιρατσιστές; – Φτου σας ξεφτίλες για ένα μεροκάματο»

Active Member: «Πού είναι όλοι οι κοινωνικά ευαίσθητοι και οι αντιρατσιστές; – Φτου σας ξεφτίλες για ένα μεροκάματο»

Το συγκρότημα Active Member με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφήνει σαφέστατες αιχμές για τους αριστεριστές και τους δήθεν αλληλέγγυους που έχουν δεχθεί χωρίς καμία αντίδραση τα μέτρα διχασμού που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση για τον κορωνοϊό.

Το συγκρότημα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πού είναι μωρέ όλοι οι καλλιτεχνάδες; Οι κοινωνικά ευαίσθητοι, οι στρατευμένοι, οι πολιτικοποιημένοι, οι αντιρατσιστές κι αντιφασίστες να σταθούν απέναντι από το καθεστώς.

Φτου σας ξεφτίλες για ένα μεροκάματο ή τη ματαιοδοξία σας λουφάζετε και δεν βγάζετε άχνα. Κάτι μαλάκες σαν του λόγου μου θα σας στηρίζανε ξανά στα δύσκολα ακόμα κι εάν διαφωνούσαν μαζί σας. Αλλά είπαμε εμείς είμαστε μαλάκες».

Παράλληλα έκανε έκκληση και προς τους εμβολιασμένους να σταματήσουν να επιδεικνύουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

«Όσοι είσαστε εμβολιασμένοι, υπάρχει τρόπος να μην ανήκετε στο μέλλον στους ολικούς παραχωρητές. Κρύψτε και μην επιδεικνύετε τα που σας δόθηκαν εκτός και εάν ο λόγος που προβήκατε στο μοιραίο δεν είναι η υγεία σας, αλλά η βολή και η άνεση σας. Όσους φοβήθηκαν για την υγεία τους, τους καταλαβαίνω. Δεν αντιλαμβάνομαι καθόλου τους άλλους, τους “πρακτικούς” λόγους. Προλαβαίνετε λοιπόν να σώσετε τα προσχήματα αδέλφια μου. Είδατε για μένα είσαστε αδέλφια ακόμα. Δεν αλλάζω γνώμη για κάποιους από μια επιλογή τους και μόνο. Είναι κάτι που σιχαίνομαι και το έχω λουστεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.