ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Αρζόγλου: «Η Α.Βουγιουκλάκη δε νομίζω να μπορούσε να κάνει καριέρα στο Χόλυγουντ»

Κ.Αρζόγλου: «Η Α.Βουγιουκλάκη δε νομίζω να μπορούσε να κάνει καριέρα στο Χόλυγουντ»

Ο Κώστας Αρζόγλου, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Λοιπόν», μίλησε για το τηλεοπτικό τοπίο, για ποιον λόγο πιστεύει πως οι Έλληνες ηθοποιοί θέλουν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό αλλά και για το αν η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα μπορούσε να το καταφέρει.

Θεωρείτε ότι τα μεγέθη των Ελλήνων ηθοποιών, είναι ίσα με των ηθοποιών του Χόλιγουντ;

«Είμαστε πολύ καλύτεροι ηθοποιοί από τους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Το να φέρνουμε παραδείγματα σπουδαίων ξένων ηθοποιών είναι τεράστιο λάθος, είναι ψέματα. Έχουμε τραφεί από την αντίληψη ότι οι ξένοι είναι καλύτεροι κι εμείς υποδεέστεροι. Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα».

Γιατί πιστεύετε ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων ηθοποιών που κατά καιρούς πηγαίνουν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό δεν τα καταφέρνουν, πλην ελαχίστων, στο παρελθόν κατά κύριο λόγο;

«Παλαιότερα είχε πάει κι ο Νίκος Κούρκουλος… Έκανε μια καριέρα η Δέσπω Διαμαντίδου και η Μελίνα Μερκούρη… Εμείς έχουμε και καλύτερη αντίληψη για το τι εστί θέαμα».

Γιατί δεν μπορούν να αναγνωριστούν το ταλέντο και τα προσόντα που έχουν οι Έλληνες ηθοποιοί στο εξωτερικό, τι φταίει;

«Ο Κούρκουλος όταν είχε πάει στο εξωτερικό, δεν του έκατσε καλά. Δε ξέρω λεπτομέρειες, πιθανόν η Μελίτα Κούρκουλου να ξέρει πιο καλά. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης και η Τζένη Καρέζη, αν ήταν στην Αμερική θα “έσκιζαν”, όλοι το λένε».

Ποιοι πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να περάσουν τα σύνορα τότε, αλλά και σήμερα, ώστε να κάνουν λαμπρές καριέρες στο εξωτερικό; Η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα τα κατάφερνε;

«Η Αλίκη δεν νομίζω ότι θα μπορούσε, υπήρχαν πάρα πολλές σαν την Αλίκη, κι η αγορά θα ήταν πάρα πολύ δύσκολη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.