ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έφυγε από την ζωή γνωστός ηθοποιός της σειράς Twin Peaks

Σε ηλικία 83 ετών

Έφυγε από την ζωή γνωστός ηθοποιός της σειράς Twin Peaks

Ο Αλ Στρόμπελ, ο ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του Φίλιπ Μάικλ Τζέραρντ στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Twin Peaks», πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 83 ετών. 

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή η συνεργάτης του δημιουργού Ντέιβιντ Λιντς, Σαμπρίνα Σάδερλαντ σε ανακοίνωση εκ μέρους της οικογένειας του Στρόμπελ.

«Με μεγάλη λύπη, αποχαιρετούμε τον Αλ Στρόμπελ. Είναι ένας αναντικατάστατος άνθρωπος και πάντα θα αποτελεί ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του Twin Peaks», έγραψε η Σαμπρίνα Σάδερλαντ.

Ο Στρόμπελ, ο οποίος «έχασε» τον αριστερό του ώμο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που είχε σε ηλικία 17 ετών, εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς το 1989. Υποδύθηκε τον Φίλιπ, έναν άνδρα που αφαίρεσε έναν από τους δύο ώμους για να αποτρέψει ένα κακόβουλο ον από το να κατακτήσει το σώμα του. Ο Στρόμπελ εμφανίστηκε σε 10 επεισόδια του «Twin Peaks». Μάλιστα, έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από μια αξέχαστη στιγμή της σειράς στην οποία απήγγειλε ένα ποίημα που περιλαμβάνει τη φράση «φωτιά περπάτα μαζί μου» («fire walk with me»).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.