ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έδιωξαν τον Λ. Μπαλάφα από φεστιβάλ γιατί αντιτίθεται στις μάσκες των μικρών παιδιών στο σχολείο

Έδιωξαν τον Λ. Μπαλάφα από φεστιβάλ γιατί αντιτίθεται στις μάσκες των μικρών παιδιών στο σχολείο

Πριν από τέσσερις μέρες ο Λεωνίδας Μπαλάφας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στη χρήση μάσκας, υποστήριξε πως μέσω της χρήσης μάσκας καταστρέφεται το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων και σημείωσε ότι: «Όταν όλα ενεργοποιηθούν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνοϊός θα ανθίζει».

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων δηλώνει αντίθετος με το εμβόλιο που θα φτάσει στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς το «εμβόλιο του Gates», ενώ αναφέρθηκε και στο 5G.

Εκτός φεστιβάλ
Οι απόψεις τους έχουν προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός του Samaro Festival το οποίο διοργανώνει ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef. Με νέα του ανάρτηση ο τραγουδιστής ενημερώνει πως το φεστιβάλ και ο σεφ τον έθεσε εκτός φεστιβάλ.

«Λόγω της ανάρτησης μου το samano festival κι ο Κουτσοπουλος μολις με ενημέρωσαν ότι με βγάζουν από το festival..Εμένα και άλλους επτά ανθρώπους τους μουσικούς μου και τον ηχολήπτη. Ελευθερία του λόγου δεν υφίσταται πια. Άιντε και καλή τύχη μάγκες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Μπαλάφας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CERVEZpJwht/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.