Eurovision 2021: Η εκπρόσωπος της Αλβανίας δηλώνει ότι έδειρε δυο Ελληνίδες που έβριζαν τη χώρα της (βίντεο)

Eurovision 2021: Η εκπρόσωπος της Αλβανίας δηλώνει ότι έδειρε δυο Ελληνίδες που έβριζαν τη χώρα της (βίντεο)

Ένα βίαιο περιστατικό με δύο Ελληνίδες αποκάλυψε η Άντζελα Περιστέρη κατά την διαμονή της στη χώρα μας. Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στα περιστατικά προκατάληψης που βίωσε.

Η εκπρόσωπος της Αλβανίας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, Άντζελα Περιστέρη, θυμήθηκε μία περιπέτεια που βίωσε όταν ήταν 20 ετών και είχε… δείρει δύο Ελληνίδες.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η κα Περιστέρη, που έχει ζήτησε αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στα περιστατικά προκατάληψης που είχε βιώσει στη χώρα μας λόγω της καταγωγής της, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις για την συμπατριώτισσά της Ελένη Φουρέιρα.

Ερωτώμενη εάν η καριέρα της θα είχε καλύτερη πορεία εάν είχε κρύψει την καταγωγή της, όπως είχε κάνει και η συνάδελφός της, η ίδια παραδέχθηκε πως θα είχε σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες.

«Θα μπορούσα να έχω περισσότερα οφέλη εάν την απαρνιόμουν» είπε ειδικότερα, δηλώνοντας σίγουρη για αυτό.

Στη συνέχεια ένας από τους δημοσιογράφους της εκπομπής τη ρώτησε για την περίοδο που είχε δείρει δύο Ελληνίδες, εξηγώντας πως όταν είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα είχε αντιμετωπίσει δυσκολίες και προκατάληψη λόγω του ότι είναι Αλβανίδα.

«Και κάποια στιγμή δεν άντεξα και αντέδρασα έτσι» είπε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θεωρεί σωστή την αντίδρασή της, αλλά όταν έλαβε χώρα το συμβάν ήταν ακόμη πολύ μικρή και δεν σκέφτηκε ιδιαιτέρως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.