ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Αναλώσιμοι 4»: Στη Θεσσαλονίκη Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ και Άντι Γκαρσία για τα γυρίσματα (φώτο)

«Αναλώσιμοι 4»: Στη Θεσσαλονίκη Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ και Άντι Γκαρσία για τα γυρίσματα (φώτο)

Η Θεσσαλονίκη για μία ακόμη φορά θα μετατραπεί σε Χόλιγουντ καθώς από το Νοέμβριο ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4».

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε μέσω Facebook o τομεάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Θάνος για τις ανάγκες των γυρισμάτων θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη οι Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ, Άντι Γκαρσία, Κέρτις “50 Cent” Τζάκσον και Τόνι Τζάα.

Μετά τα επιτυχημένα γυρίσματα του «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας, η Millenium Films έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη Θεσσαλονίκη, την οποία επέλεξε για τα γυρίσματα της τέταρτης κατά σειρά ταινίας «Οι Αναλώσιμοι», το αμερικανικό franchise δράσης που έγραψε ο Σιλβέστερ Σταλόνε, που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στα box office.

Όπως είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), Πάνος Κουάνης, ήδη βρίσκεται στην πόλη ένα συνεργείο από το Λονδίνο για τα special effects και τις ειδικές σκηνές. «Έχουν στήσει στη Θέρμη ένα τεράστιο πλατό και φτιάχνουν αυτή τη στιγμή μία πολεμική φρεγάτα 100 επί 30, για να γυρίσουν μία πολύ μεγάλη σκηνή δράσης. Και μετά τις 20 του μήνα περιμένουμε τον Άντι Γκαρσία, τον Τζέισον Στέιθαμ, τη Μέγκαν Φοξ, τον 50 Cent, τον Ντολφ Λούνγκρεν και μια πλειάδα άλλων ηθοποιών», ανέφερε. Στη Θεσσαλονίκη φυσικά θα βρεθεί και ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος άλλωστε έχει και τον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά των ταινιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Κουάνης ανέφερε ότι η εταιρεία θα προσπαθήσει να μην γίνουν γυρίσματα μέσα στην πόλη, αλλά δεν αποκλείεται τελικά να χρειαστεί. «Είναι action pact ταινία, γεμάτη δράση, εκρήξεις. Έχουν διάφορες σκηνές που περιλαμβάνουν κυνηγητά με αυτοκίνητα και συζητούν με την Τροχαία, με τους δήμους και την περιφέρεια για το πώς θα το στήσουν όλο αυτό», σημείωσε και πρόσθεσε πως η ταινία εκτιμάται ότι θα τελειώσει μέσα με τέλη Νοεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.