Αυτές είναι οι αστρονομικές αμοιβές των πρωταγωνιστών του Game of Thrones

Αυτές είναι οι αστρονομικές αμοιβές των πρωταγωνιστών του Game of Thrones

Αναμφίβολα πρόκειται για την πλέον πολυδιαφημισμένη παραγωγή του ΗΒΟ. Ο λόγος για το Game of Thrones, που έχει κάνει τους απανταχού θαυμαστές του να μετρούν αντίστροφα μέχρι την 14η Απριλίου, ημέρα που θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου.

Η δημοτικότητα της σειράς βέβαια, «ανάγκασε» τους παραγωγούς να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να διατηρήσουν ακέραιο και ευχαριστημένο το επιτυχημένο καστ.

Σύμφωνα με την έρευνα του Cosmopolitan οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές (που ερίζουν και για να στρογγυλοκαθίσουν στον σιδηρούν θρόνο) πληρώνονται μεροκάματο 500.000 δολαρίων ανά επεισόδιο!

Συγκεκριμένα, η Εμίλια Κλαρκ (Νταυνέρις Ταργκάριεν), ο Κιτ Χάρινγκτον (Τζον Σνοου), ο Πίτερ Ντίγκλατζ (Τύριον Λάνιστερ), η Λίνα Χίντι (Σέρσεϊ Λάνιστερ) και ο Νικολάι Κόλστερ Βαντάου (Τζέιμι Λάνιστερ) την 5η και την 6η σεζόν αμοίβονταν με 300.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Μετά την απίστευτη επιτυχία της σειράς όμως διαπραγματεύθηκαν από κοινού και συμφώνησαν με την εταιρία παραγωγής να παίρνουν από 500.000 δολάρια ο καθένας κατά την 7η και την 8η σεζόν του Game of Thrones.

Ενδεικτικό ότι την 7η σεζόν (που είχε 7 επεισόδια) ο καθένας τους πήρε από 3.500.000 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μέλλον τους εξασφαλίζουν πρόωρα και οι πιο μικρές σε ηλικία πρωταγωνίστριες της σειράς του Μάρτιν. Ο λόγος για τις Σόφι Τέρνερ (Σάνσα Σταρκ) και Μέσι Γουίλιμας (Άρυα Σταρκ) που πληρώνονται με 150.000 δολάρια κάθε φορά που εμφανίζονται σε κάποιο επεισόδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.