ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η «μάχη» των Όσκαρ: Netflix εναντίον Χόλιγουντ – Ποιος θα είναι ο νικητής;

Η «μάχη» των Όσκαρ: Netflix εναντίον Χόλιγουντ – Ποιος θα είναι ο νικητής;

«Μάχη Τιτάνων» αναμένεται να εξελιχθεί στα φετινά Όσκαρ που θα πραγματοποιηθούν στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ, στις 3 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.

Netflix και… παραδοσιακό Χόλιγουντ θα βρεθούν αντιμέτωπα στην 92η τελετή απονομής των Όσκαρ και τα στοιχήματα για τον τελικό νικητή δίνουν και παίρνουν…

Με τις ταινίες του, το Netflix έχει 20 υποψηφιότητες στα Oscars 2020. Όσον αφορά στο «παραδοσιακό» Χόλιγουντ, το “Joker” προπορεύεται με 11 υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένων αυτών της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, Α΄ ανδρικού ρόλου και μουσικής. Ακολουθούν το “Κάποτε στο…Χόλιγουντ” του Κουέντιν Ταραντίνο, ο “Ιρλανδός” του Μάρτιν Σκορσέζε και το “1917” του Σαμ Μέντες που μοιράζονται από 10 υποψηφιότητες, ενώ η κατηγορία της καλύτερης ταινίας απαρτίζεται από εννέα ταινίες εκ των οποίων η μία, το “Μικρές κυρίες”, είναι σκηνοθετημένη από γυναίκα, την Γκρέτα Γκέργουικ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μαύρη κωμωδία “Παράσιτα” του Μπουνγκ-τζουν Χο έχει συνολικά έξι υποψηφιότητες και γράφει ιστορία ως η πρώτη νοτιοκορεάτικη ταινία που διεκδικεί το Όσκαρ καλύτερης ταινίας και διεθνούς ταινίας ταυτόχρονα.
Από έξι υποψηφιότητες έχουν και τα “Ιστορία γάμου” του Νόα Μπόμπακ και “Μικρές κυρίες” της Γκρέτα Γκέργουικ ενώ η “Βόμβα” του Τζέι Ρόουτς μετρά 3 υποψηφιότητες στις κατηγορίες του α΄ και του β΄ γυναικείου ρόλου καθώς και μακιγιάζ και κομμώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.