Ο Τομ Χάρντι είναι ο Αλ Καπόνε – Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας (βίντεο)

Ο Τομ Χάρντι είναι ο Αλ Καπόνε – Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας (βίντεο)

Μεταμορφωμένος για τις ανάγκες του ρόλου που τον θέλει να ενσαρκώνει τον διαβόητο γκάνγκστερ Αλ Καπόνε, ο Χάρντι δείχνει για άλλη μία φορά το χάρισμά του να αλλάζει σώμα και πρόσωπο όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.

Εξάλλου η ικανότητα του να μπαίνει στο πετσί εγκληματικών προσωπικοτήτων αγγίζει πλέον μυθικές διαστάσεις – από τη διπλή ενσάρκωση των Βρετανών αδελφών γκάνγκστερ Ρέτζιναλντ και Ρόναλντ Κρέι «Δίδυμοι θρύλοι» (2015) στο ρόλο ενός λαθρέμπορου αλκοόλ στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης στην δραματική περιπέτεια «Παράνομοι» (2012), αλλά και ως απειλητικός Μπέιν στην υπερηρωική περιπέτεια «Ο σκοτεινός ιππότης: Η επιστροφή» (2012). Χωρίς να ξεχνάμε, φυσικά, την μέχρι θάνατου αντιπαράθεση του με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στην «Επιστροφή» (2015) ως κυνηγός γούνας με φονικά ένστικτα.

Μπορεί η πρεμιέρα της ταινίας Capone, με θέμα τη ζωή του περιβόητου αρχιμαφιόζου και πρωταγωνιστή τον Τομ Χάρντι να αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού, όμως το πρώτο trailer είναι εδώ και είναι πολλά υποσχόμενο για το συνολικό αποτέλεσμα του φιλμ…

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα τον δούμε να μπαίνει στο σκοτεινό κόσμο της μαφίας και των γκάνγκστερ. Το έκανε το 2012 με την ταινία Παράνομοι (Lawless) και τρία χρόνια μετά, το 2015 με το Δίδυμοι θρύλοι (Legend) – και τώρα, ο Τομ Χάρντι ετοιμάζεται να υποδυθεί ένας από τους πιο διαβόητους αρχιμαφιόζους της ιστορίας. Θα ενσαρκώσει τον Αλ Καπόνε στην ταινία Capone(πρώην τίτλος του, Fonzo) σε σκηνοθεσία Τζος τρανκ και το πρώτο trailer μόλις κυκλοφόρησε.

Η ιστορία της βιογραφικής ταινίας δεν θα αφορά τις γκανγκεστερικές περιπέτειες του αρχιμαφιόζου που τρομοκρατούσε προπολεμικά την πόλη του Σικάγο και συνελήφθη για φοροδιαφυγή στα 33 του χρόνια, αλλά τις τελευταίες ημέρες της ζωής του -το πώς οδηγήθηκε στην τρέλα και την κατάρρευση ύστερα από οκτώ χρόνια φυλάκισης με το αιματοβαμμένο του παρελθόν να τον στοιχειώνει.

Η πρεμιέρα του Capone είχε οριστεί για τις 12 Μαΐου, όμως λόγω του κορωνοϊού δεν θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες, αλλά σε Video on Demand στις ΗΠΑ. Υπάρχει πάντως το ενδεχόμενο να προβληθεί στους κινηματογράφους στα τέλη του φετινού καλοκαιριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.