ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε δημοπρασία η στολή του Matrix και άλλα ενδιαφέροντα αναμνηστικά από ταινίες (βίντεο)

Σε δημοπρασία η στολή του Matrix και άλλα ενδιαφέροντα αναμνηστικά από ταινίες (βίντεο)

Σε κάθε ταινία θα υπάρξει ένα χαρακτηριστικό αντικείμενο ή μία αντίστοιχη στολή που όλοι θα πουν ότι θέλουν να την αποκτήσουν και τώρα υπάρχει η ευκαιρία.

Μία τέτοια στολή είναι του Matrix που είχε μεγάλο αντίκτυπο στην μόδα από την αρχή της χιλιετίας. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την μοναδική εμφάνιση του Νίο με τα μακριά μαύρα παλτό, τα μικροσκοπικά με έντονες γωνίες γυαλιά ηλίου και τις μπότες εργασίας, τα οποία δημιούργησαν ένα νέο ρεύμα στη μόδα και έκαναν την παρουσία τους αισθητή τόσο στις πασαρέλες αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις διασήμων.

Όσοι είναι φαν του Μatrix στυλ, σύντομα θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την πραγματική στολή του Κιάνου Ριβς στην ταινία “Matrix Reloaded” που κυκλοφόρησε το 2003, μέσω της ετήσιας live δημοπρασίας του Prop Store, η οποία θα διαξαχθεί τις δύο πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Η δημοπρασία θα φιλοξενήσει εμβληματικά κομμάτια από πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, όπως το “Pretty Woman”, το “Star Wars: Revenge of the Sith”, το “The Dark Knight”, το “Alien” και πολλά άλλα. Υπάρχουν 913 αναμνηστικά διαθέσιμα για υποβολή προσφορών, αλλά η εμφάνιση του Νίο είναι αυτή που κλέβει την παράσταση – με τιμή μεταξύ 52.000 και 78.000 δολαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα άλλο highlight της δημοπρασίας είναι η γραβάτα που φορούσε ο αείμνηστος Χιθ Λέτζερ ως Τζόκερ στην ταινία “The Dark Knight” του 2008, η οποία εκτιμάται ότι θα πωληθεί από 10.000 έως 30.000 δολάρια. Υπάρχει επίσης διαθέσιμο το φωτόσπαθο του Όμπι-Ουάν Κενόμπι (τον υποδήθηκε ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) από την ταινία “Star Wars: Revenge of the Sith”, το οποίο θεωρείται ότι αξίζει από 103.000 έως 155.000 δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.