Η σκηνή σε ταινία που κανείς δεν «τολμάει» να δει δεύτερη φορά – Αυτός είναι ο λόγος (βίντεο)

Η σκηνή σε ταινία που κανείς δεν «τολμάει» να δει δεύτερη φορά – Αυτός είναι ο λόγος (βίντεο)

Η ταινία «Machinist» έμεινε στην ιστορία ως μία από τις καλύτερες ταινίες του είδους.

Η ταινία διαδραματίζεται γύρω από έναν εργάτη που ταλαιπωρείται από αυπνίες, και αρχίζει να έχει παραισθήσεις. Αδυνατεί να ξεχωρίσει το αληθινό από τη φαντασίωση και η ζωή του γίνεται μια πραγματική κόλαση.

Στη ταινία όμως υπάρχει μια σκηνή που περιγράφεται ως μία από τις πιο σκληρές και ωμές στην ιστορία του σινεμά. Ο ήρωας αρχίζει να καταρρέει και γίνεται υπεύθυνος για ένα εργατικό ατύχημα ενός συναδέλφου του, με αποτέλεσμα να χάσει το χέρι του.

Η σκηνή μοιάζει τόσο ρεαλιστική, για αυτό και κατά τη περίοδο προβολής στο σινεμά παρατηρήθηκαν λιποθυμίες, εμετοί, μέχρι και αποχωρήσεις από την αίθουσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.