Αποκαλύφθηκε η ηλικία του επόμενου Τζέιμς Μποντ – Οι δύο επικρατέστεροι διάδοχοι του Ντάνιελ Κρεγκ (βίντεο)

Ποιοι ηθοποιοί θεωρούνται υποψήφιοι για τον ρόλο

Αποκαλύφθηκε η ηλικία του επόμενου Τζέιμς Μποντ – Οι δύο επικρατέστεροι διάδοχοι του Ντάνιελ Κρεγκ (βίντεο)

Ο παραγωγός του Τζέιμς Μποντ, Μάικλ Τζ. Γουίλσον αποκάλυψε την ηλικία του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Βρετανό κατάσκοπο σε επόμενη ταινία της κινηματογραφικής σειράς.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ εμφανίστηκε σε συνολικά πέντε ταινίες Τζέιμς Μποντ υπογράφοντας συμβόλαιο αρχικά για την ταινία «Casino Royale» του 2006 όταν ήταν 38 ετών. Σήμερα διατυπώνονται εικασίες για το ποιος θα υποδυθεί τον ρόλο του 007 σε μελλοντικές ταινίες.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ παραιτήθηκε επίσημα από τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ μετά την ερμηνεία του στο «No Time to Die» το 2019.

Σύμφωνα με την ομάδα παραγωγής πίσω από την κινηματογραφική σειρά (Broccolli estate), ο διάδοχός του δεν έχει ακόμη αποφασιστεί.

Παρ’ όλα αυτά, αναφέρεται συχνά ότι οι ηθοποιοί, Ρέτζι Τζιν Πέιτζ, Τομ Χάρντι, Ρίτσαρντ Μάντεν ή Ίντρις Έλμπα θεωρούνται υποψήφιοι για το ρόλο.

Ο παραγωγός των ταινιών Τζέιμς Μποντ, ο Μάικλ Τζ. Γουίλσον, ο οποίος παραβρέθηκε πρόσφατα σε εκδήλωση για την κινηματογραφική σειρά, στο Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (BFI), έκανε μία νύξη στο θέμα. «Προσπαθήσαμε να στραφούμε σε νεότερους ανθρώπους στο παρελθόν», είπε ο Γουίλσον, σύμφωνα με το Deadline για τη διαδικασία του κάστινγκ προσθέτοντας: «Αλλά η προσπάθεια να το οπτικοποιήσουμε δεν λειτουργεί».

Και συνέχισε: «Θυμηθείτε, ο Μποντ είναι ήδη βετεράνος. Είχε κάποια εμπειρία. Είναι ένα άτομο που έχει περάσει από πολέμους, ας το πούμε έτσι. Πιθανότατα ήταν στη SAS ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι κάποιο παιδί από το Γυμνάσιο. Γι’ αυτό ταιριάζει η ηλικία των τριάντα κάτι»!

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «The Independent», αν και οι ηθοποιοί μπορούν να υποδυθούν χαρακτήρες διαφορετικής ηλικίας από τη δική τους, φαίνεται απίθανο οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ να επικεντρώνονται σε κάποιον 20 ετών. Αν σκοπεύουν να επιλέξουν έναν ηθοποιό που είναι στην πραγματικότητα γύρω στα 30, τότε αποκλείονται οι Τομ Χάρντι, 45 ετών και Ίντρις Έλμπα, 50 ετών.

O Ρίτσαρντ Μάντεν:

Και ο Ρέτζι Τζιν Πέιτζ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέιτζ και ο Μάντεν είναι 34 και 36 ετών, αντίστοιχα, οπότε ο Γουίλσον θα μπορούσε να υπονοεί ότι ένας από τους δύο ίσως επιλεγεί για τον ρόλο, σημειώνεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.