ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Scream 6 με συμμετοχή… «Wednesday» (φωτό-βίντεο)

Ο Ghostface «σπέρνει» τον πανικό και την ταραχή στο νέο trailer του «Scream 6»

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Scream 6 με συμμετοχή… «Wednesday» (φωτό-βίντεο)

Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «Scream 6», της συνέχειας του cult θρίλερ των 90s και 00s.

Ο «Ghostface» επιστρέφει αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη και κυνηγάει τους επιζήσαντες του Woodsboro αλλά διψά και για νέο αίμα!

Η «Sidney» Νιβ Κάμπελ δεν επιστρέφει στον iconic ρόλο της, ωστόσο, θα δούμε την Jenna Ortega, που γνωρίσαμε ως «Wednesday Addams», στην μεγάλη επιτυχία του Netflix.

Το Scream 6 διαδραματίζεται περίπου ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του Scream 5. Θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Μαρτίου.

Το καστ

Το cast του Scream 6 αποτελείται από τους Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere, Courteney Cox και Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liana Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage), Henry Czerny, Tony Revolori, Samara Weaving και Josh Segarra (Arrow).

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει για ακόμη μια φορά οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, σε σενάριο από τους James Vanderbilt και Guy Busick.

Δείτε το τρέιλερ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.