ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Μαίρη Λίντα τραγουδά Μανώλη Χιώτη μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών και συγκινεί (βίντεο)

Η Μαίρη Λίντα τραγουδά Μανώλη Χιώτη μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών και συγκινεί (βίντεο)

Αν και τα προβλήματα υγείας της την οδήγησαν στο Γηροκομείο Αθηνών, η Μαίρη Λίντα, δεν ξεχνά αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο: να τραγουδά.

Μία συγκινητική εκδήλωση έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στο Γηροκομείο Αθηνών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας. Η Μαίρη Λίντα, που φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια του Μανώλη Χιώτη.

Στο Γηροκομείο Αθηνών στήθηκε μία μικρή γιορτή για τους ηλικιωμένους, κατά τη διάρκεια της οποίας απονεμήθηκε στην Μαίρη Λίντα ειδικό τιμητικό βραβείο.

Παρόντες στην εκδήλωση όπου και τραγούδησαν ήταν η Κωνσταντίνα και ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Η κορυφαία στιγμή ήταν πάντως όταν η 85χρονη Μαίρη Λίντα πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια του Μανώλη Χιώτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.