ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι γιοί του Τζον Λένον τα ξαναβρήκαν μετά από πολλά χρόνια διαμάχης

Οι γιοί του Τζον Λένον τα ξαναβρήκαν μετά από πολλά χρόνια διαμάχης

Στα πρόσωπα και των δύο τους, είναι ζωγραφισμένα τα χαρακτηριστικά του διάσημου πατέρα τους, Τζον Λένον: η μύτη, το μακρύ πρόσωπο, το ψηλό μέτωπο.

Αλλά ο Τζούλιαν και ο Σον Λένον μοιράζονται επίσης κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο – το αληθινό συναίσθημα της αδελφικής αγάπης.

Τα ετεροθαλή αδέρφια, ηλικίας 58 και 46 ετών αντίστοιχα, έκαναν πρόσφτα ένα οδικό ταξίδι στην Καλιφόρνια. Δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο στο Instagram τις προάλλες, ο Τζούλιαν έγραψε: «Φύσηξε λίγος άνεμος και κουράστηκα μετά από μερικές ώρες οδήγησης μέσα από τα βουνά μέχρι τη θάλασσα, αλλά αξίζει τον κόπο. Μια μαγική μέρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ταξίδι τους κατά μήκος των ακτών στον Ειρηνικό ήταν μια μικρή δική τους ροκ στιγμή που λειτούργησε θεραπευτικά για τη μεταξύ τους σχέση. Ηταν μια «αλλαγή ζωής» έγραψε ο Τζούλιαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.