ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Στο νοσοκομείο με διπλό εγκεφαλικό ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος

Στο νοσοκομείο με διπλό εγκεφαλικό ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος

Mε διπλό εγκεφαλικό νοσηλεύεται εδώ και 20 ημέρες ο πρωταγωνιστής της γνωστής ταινίας Γλυκιά Συμμορία του ‘80, Τάκης Μόσχος.

«Ο Τάκης έχει καταφέρει να ξεπεράσει πολλές δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του, δίνοντας μεγάλες μάχες. Ελπίζουμε και τώρα να βγει νικητής και να είναι κοντά μας πιο δυνατός» δήλωσε στην εφημερίδα Espresso άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, ο 68χρονος Τάκης Μόσχος νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο και όπως ανέφεραν οικεία του πρόσωπα, η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή.

Ο Τάκης Μόσχος τα τελευταία χρόνια μάλιστα είχε εγκαταλείψει την Αθήνα και είχε εγκατασταθεί στην Σκόπελο. Τον νέο του τόπο είχε συστήσει μάλιστα και στους αναγνώστες της A.V.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έφυγα από την Αθήνα γιατί κούρασα και κουράστηκα, με τη γκλάβα μου. Κάποια στιγμή δεν πήγαινε άλλο, από καμιά άποψη. Και προέκυψε η Σκόπελος, εντελώς τυχαία», είχε πει ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.