ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Στη δημοσιότητα και δεύτερη αστυνομική ταυτότητά της – Ποια ήταν τελικά η ηλικία της; (φωτο)

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Στη δημοσιότητα και δεύτερη αστυνομική ταυτότητά της – Ποια ήταν τελικά η ηλικία της; (φωτο)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη που είχε εκδοθεί το 1963 δίνοντας μια απάντηση στο ερώτημα που απασχολούσε τους… κακεντρεχείς της εποχής της: Πόσα χρόνια κρύβει.

Όσο ζούσε κατά περιόδους φούντωνε η συζήτηση για το πόσο χρονών είναι. Η απάντηση έρχεται πολλά χρόνια μετά το θάνατό της μέσω αυτού του ντοκουμέντου: Μόλις τρία χρόνια. Αν και η Αλίκη Βουγιουκάλη είχε γεννηθεί το 1934 στην ταυτότητά της αυτή που είχε εκδοθεί το 1963 αναγραφόταν ως χρονιά γέννησης το 1937.

Η ταυτότητα της είχε εκδοθεί στις 31 Οκτώβρη του 1963 και στην πίσω όψη ανέγραφε τα εξής στοιχεία:

Επώνυμο: Βουγιουκλάκη
Όνομα: Αλίκη
Ημερομηνία Γέννησης: 20-7-1937
Τόπος γέννησης:Μαρούσι Αττικής
Κάτοικος: Αθήνα – Δημητρίου Σούτσου 7
Ύψος: 1.68
Σχήμα προσώπου: Ωοειδές
Χρώμα ματιών: Καστανά.
Όνομά πατρός: Ιωάννης
Όνομα μητρός:Αιμιλία
Πατρώνυμο:Κουμουνδούρου
Επάγγελμα: Ηθοποιός
Θρήσκευμα: Χριστιανή ορθόδοξη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.