ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Άννα Φόνσου

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Άννα Φόνσου

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε χθες (25/1) κατά τις βραδινές ώρες, η Άννα Φόνσου, όταν ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της παράστασης «7 αναζητήσεις» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η Άννα Φόνσου, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση, με το που βγήκε στη σκηνή και άρχισε το μονόλογο της για τις αναζητήσεις στη καταστροφή της Σμύρνης, φώναξε προς το κοινό: «Συγγνώμη, δε μπορώ να συνεχίσω» και έφτασε τρικλίζοντας στα παρασκήνια όπου και λιποθύμησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως η γιατρός της παρείχε τις πρώτες βοήθειες και ήρθε το ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, η Άννα Φόνσου σήμερα, δεν θα βρεθεί στην θεατρική παράσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.