ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χίλαρι Κλίντον: Αυτή είναι η ηθοποιός που θα την υποδυθεί στη νέα σεζόν του American Crime Story (φωτό)

Χίλαρι Κλίντον: Αυτή είναι η ηθοποιός που θα την υποδυθεί στη νέα σεζόν του American Crime Story (φωτό)

Το πρόσωπο που θα υποδυθεί την «Χίλαρι Κλίντον» βρήκε επιτέλους η σεζόν του American Crime Story με τίτλο «Impeachment». Η σεζόν θα έχει ως κεντρικό θέμα το σκάνδαλο γύρω από το πρόσωπο της Μόνικα Λεβίνσκι και τον αντίκτυπο της παράνομης σχέσης της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον. Η σεζόν του ACS θα βασιστεί στο βιβλίο «A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President» του Jeffrey Toobin.

Η ηθοποιός που επιλέχθηκε για αυτόν τον ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο δεν είναι άλλη από την Ίντι Φάλκο, όπως μεταδίδει το Entertainment Weekly. H χαρισματική ηθοποιός, που έχει βραβευτεί τέσσερις φορές με Emmy, θα υποδυθεί την τότε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και μελλοντική υπουργό Εξωτερικών στη νέα σεζόν της σειράς ACS του FX.

H 57χρονη ηθοποιός από τη Νέα Υόρκη, που στο παρελθόν είχε υποδυθεί την «Καρμέλα Σοπράνο» στο υπέροχο «Sopranos» (ένας ρόλος που της είχε χαρίσει και δύο Χρυσές Σφαίρες) και τη «Νοσοκόμα Τζάκι» στην ομώνυμη σειρά, είναι η τελευταία προσθήκη σε ένα λαμπρό καστ, που περιλαμβάνει τον Κλάιβ Όοουεν (στον ρόλο του… μουρντάρη Αμερικανού προέδρου), την Μπίνι Φέλντσταϊν ως «Μόνικα Λεβίνσκι» και τη Σάρα Πόλσον ως «Λίντα Τρίπ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σεζόν του ACS θα βασιστεί στο βιβλίο «A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President» του Jeffrey Toobin.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.