ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ατύχημα για τη Βίκυ Λέανδρος: Παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή – «Πρέπει να είχα πολλούς φύλακες αγγέλους» (βίντεο)

«Το να πέφτεις από τη σκηνή είναι ο εφιάλτης κάθε καλλιτέχνη»

Ατύχημα για τη Βίκυ Λέανδρος: Παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή – «Πρέπει να είχα πολλούς φύλακες αγγέλους» (βίντεο)

Ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια συναυλίας της, είχε χθες Παρασκευή (15/3) η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος καθώς παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την γερμανική BILD, η Βίκυ Λέανδρος τραγουδούσε την επιτυχία της «I love life» όταν ξαφνικά έπεσε από τη σκηνή, ύψους ενός μέτρου. Αμέσως, όσοι ήταν κοντά έσπευσαν να την βοηθήσουν.

Η τραγουδίστρια στάθηκε «τυχερή μέσα στην ατυχία της» καθώς δεν τραυματίστηκε και επέστρεψε στη σκηνή όπου συνέχισε να τραγουδά.

«Σκόνταψα στη σκηνή. Ευτυχώς έπεσα στο πλάι» είπε η ίδια μιλώντας στη BILD.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να είχα πολλούς φύλακες αγγέλους, γιατί θα μπορούσα να είχα πέσει στο κεφάλι μου ή να είχα σπάσει οτιδήποτε. Αλλά δεν έχω καν μελανιά ή πόνο».

«Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ολόκληρη την καριέρα μου. Το να πέφτεις από τη σκηνή είναι ο εφιάλτης κάθε καλλιτέχνη» συμπλήρωσε η Βίκυ Λέανδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.