ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Δ.Σταρόβας για το Super Mammy: «Ξαφνικά ευαισθητοποιηθήκαμε όλοι;»

Τι είπε για τα αρνητικά σχόλια

Δ.Σταρόβας για το Super Mammy: «Ξαφνικά ευαισθητοποιηθήκαμε όλοι;»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Δημήτρης Σταρόβας και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», όπου συμμετέχει, αναφερόμενος παράλληλα και για τον Μάρκο Σεφερλή.

Αποκάλυψε πως η εκπομπή που παρουσιάζουν η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε μια μικρή παράταση και θα τελειώσει στις 17 Ιουλίου.

Όσο για την εκπομπή που λέγεται ότι θα παρουσιάσει η Μαρία Μπακοδήμου με τη Φαίη Σκορδά, ο ίδιος δήλωσε: «Γίνονται ανατροπές μέχρι την τελευταία στιμγή. Άμα δεν ξεκινήσει κάτι… ».

Βέβαια, αναφέρθηκε και στη σειρά «Super Mammy», όπου και παίζει μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή. Όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι άδικη η κριτική που του ασκούν.

«Το να μη συμφωνείς με την αισθητική του κάθε Σεφερλή είναι άλλο πράγμα από το να αδικείς κάποιος. Υπάρχουν κι άλλες σεξιστικές σειρές. Ο Λαζόπουλος με τον Χαραλαμπόπουλο ήταν πιο καρικατούρα ακόμα και κανείς δεν είχε πει τίποτα.

Δεν δέχομαι τη δικαιολογία ότι τώρα είναι οι καιροί. Δεν μιλάμε για 100 χρόνια πίσω, αλλά για 8. Ξαφνικά, την τελευταία διετία ευαισθητοποιηθήκαμε όλοι;», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, για το κόψιμο της σειράς «Super Mammy» είπε: «Κάθε κανάλι οφείλει να προστατέψει τη θέση του, δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Ο ΑΝΤ1 έχει παραδοσιακά έναν συντηρητισμό, δεν έχει σημαία του την πρωτοπορία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.