ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Δικηγόρος Μ.Χρονοπούλου: «Να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου – Υποπτευόμαστε πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια»

«Δεν βρέθηκαν κοσμήματα και κάποια χρήματα στο σπίτι της»

Δικηγόρος Μ.Χρονοπούλου: «Να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου – Υποπτευόμαστε πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια»

Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τετάρτης (28/2) τόνισε πως «εμείς υποπτευόμαστε πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Εμείς οι φίλοι της Μαίρης στεναχωρηθήκαμε από τον ξαφνικό θάνατο. Δεν ξέρουμε όμως τι έγινε. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και για τον τρόπο που χτύπησε αλλά και για το πώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τώρα ολοκληρώθηκε μία προκαταρκτική που είχε γίνει από το αστυνομικό τμητά της Παιανίας όπου εξετάστηκε η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της Μαίρης. Ακόμα δεν έχουμε βρει πιο είναι το ασθενοφόρο που την μετέφερε. Υπάρχει μία συσκότιση».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «αναμένουμε να διατάξει περαιτέρω έρευνα ο εισαγγελέας. Δεν βρέθηκαν κοσμήματα και κάποια χρήματα στο σπίτι της. Στην απόφαση βρήκαν πως όλα τα πράγματα έκαναν 4.565 ευρώ.

Μόνο οι πίνακες, και τα χαλιά που είχε η Μαίρη ήταν πολλά. Αυτά όλα πλέον να ερευνηθούν. Πρέπει να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου να δούμε τι έγινε εκείνο το βράδυ. Εμείς υποπτευόμαστε πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια».

Την Τρίτη (27/02) ο προϊστάμενος πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, με αίτημα προς την Εισαγγελία ζήτησε να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες θανάτου της ηθοποιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έως τώρα έχει καταθέσει η Γεωργιανή βοηθός η οποία βρήκε σοβαρά τραυματισμένη τη Μαίρη Χρονόπουλου μέσα στο σπίτι της, αλλά και ένας ηθοποιός ο οποίος τη βοηθούσε σε διάφορες εργασίες και φέρεται να έχει λάβει ένα ποσό από την διαθήκη της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.