ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο γνωστός μουσικός παραγωγός Σταμάτης Γιατράκος

Είχε «ντύσει» κάποιες από τις πιο επιτυχημένες σειρές

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο γνωστός μουσικός παραγωγός Σταμάτης Γιατράκος

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών, άφησε το μεσημέρι της Κυριακής (14/4), ο γνωστός μουσικός παραγωγός Σταμάτης Γιατράκος.

Είχε επενδύσει με τις μουσικές του επιλογές σειρές της τηλεόρασης, αλλά και θεατρικές παραστάσεις, ενώ παράλληλα μας κρατούσε συντροφιά για πολλά χρόνια μέσα από πολλούς και γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ορισμένες μουσικές επιλογές του Σταμάτη Γιατράκου που αγαπήσαμε «έντυσαν» επιτυχημένες σειρές όπως οι Σαββατογεννημένες, η Τούρτα της μαμάς, Τα μυστικά της Εδέμ, οι Άγριες Μέλισσες, το 50-50, η Πολυκατοικία, οι Εντιμότατους Κερατάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του Σταμάτη Γιατράκου έκανε γνωστή ο αδερφός του, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την αιτία που τον οδήγησε στο να αφήσει την τελευταία του πνοή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.