ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τροχαίο για τον traper Trannos κοντά στην συμβολή των λεωφόρων Βουλιαγμένης και Ποσειδώνος

«Δεν κινδυνεύει» λένε οι πρώτες πληροφορίες

Τροχαίο για τον traper Trannos κοντά στην συμβολή των λεωφόρων Βουλιαγμένης και Ποσειδώνος

Ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο του Madclip όταν η Porsche που οδηγούσε καρφώθηκε σε κολώνα, άλλος ένας γνωστός traper, ο Trannos, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στον οδό Καλύμνου, λίγο πριν την συμβολή των λεωφόρων Βουλιαγμένης και Καλύμνου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως νοσηλεύεται σε γνωστή ιδιωτική κλινική των Αθηνών για περαιτέρω παρακολούθηση.

Ο γνωστός traper δεν κινδυνεύει να χάσει την ζωή του.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε από νωρίς ο μάνατζέρ του:

 «Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες ώρες, ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Λόγω των παραπάνω, δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του, μέχρι νεοτέρας. Σας ευχαριστεί για την κατανόηση, και εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης», ανέφερε η ανάρτηση του μάνατζερ.
Δύσκολες ώρες για τον Tranno

Τελευταία το όνομα του απασχόλησε ιδιαίτερα τόσο τις αρχές όσο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τα τραγούδια του εκτοξεύτηκαν σε προβολές καθώς διακρίνεται για την αντικυβερνητικούς του στίχους, κάνοντας τραγούδι μάλιστα και το γνωστό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη.

Ο Trannos είναι ένας από τους πιο γνωστούς trappers της γενιάς του, που έχει καταφέρει με τα τραγούδια και την ιδιαίτερη προσωπικότητα του να κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.

Eδώ τον βλέπουμε να τρέχει με 220 χλμ. την ώρα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Eδώ τον βλέπουμε να μιλάει για το δυστύχημα στο οποίο έχασε ακριβώς πριν από ένα χρόνο την ζωή του στην Βουλιαγμένης ο trapper Mad Clip.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.