ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σπάνιο κλικ: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με μακριά μαύρα μαλλιά και αφέλειες (φωτο)

Σαν την Μαντόνα στο Frozen

Σπάνιο κλικ: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με μακριά μαύρα μαλλιά και αφέλειες (φωτο)

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη  το 1986 είχε εκπλήξει τους πάντες όταν φωτογραφήθηκε για ένα μικρότερο περιοδικό, το «Πρόσωπα» με μαύρα μακριά μαλλιά και αφέλειες.

Το look της μας θύμισε τη Μαντόνα στο Frozen και είναι εντυπωσιακό το πόσο της πάνε τα σκούρα μαλλιά, και πόσο υποστήριζε το συγκεκριμένο hairstyle για τις ανάγκες της φωτογράφισης!

«Τον Ιούλιο του 1986, η Αλίκη ποζάρει για το περιοδικό “ΠΡΟΣΩΠΑ” του γνωστού δημοσιογράφου, στιχουργού και ραδιοφωνικού παραγωγού Άρη Δαβαράκη, σε μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και πρωτότυπη φωτογράφιση με τον φακό του Τάκη Διαμαντόπουλου, styling του Τάκη Τσαντίλη και μακιγιάζ του Νίκου Μπιτζάνη ,τριών κορυφαίων δημιουργών στο είδος τους. Προηγήθηκε τρεις μέρες πριν και μια συνέντευξη για το περιοδικό στο αρχοντικό της στην Στησιχόρου, με τον δημοσιογράφο και τους συνεργάτες του απίστευτα ενθουσιασμένους μετά την θετική της απάντηση σε ένα μικρής κυκλοφορίας περιοδικό.

Παρά το γεγονός ότι ήταν τρομερά πιεσμένη χρονικά από τις πολύωρες πρόβες για το ανέβασμα σε λίγες μέρες της “Λυσιστράτης” στην Επίδαυρο, επί ώρες αφέθηκε στα χέρια των σπουδαίων δημιουργών με χιούμορ, υπομονή και απαράμιλλο επαγγελματισμό αφήνοντας τους όλους άφωνους οι οποίοι χειροκροτούσαν εντυπωσιασμένοι σε κάθε κλικ του Διαμαντόπουλου. Λόγω περιορισμένου χρόνου είχε αρνηθεί σε μεγάλα περιοδικά και εφημερίδες λέγοντας χαρακτηριστικά στους συνεργάτες του συγκεκριμένου περιοδικού “Δεν θα το έκανα για κανένα αλλά έχετε χάρη που γουστάρω το underground”..Λίγες μέρες μετά αποθεώνεται στο κατάμεστο θέατρο της Επιδαύρου, τον Αύγουστο διακοπές στον αγαπημένο Θεολόγο και μετά ατέλειωτες πρόβες για το ανέβασμα το φθινόπωρο του ’86 της θρυλικής “Φιλουμενα Μαρτουρανο” μια από τις σπουδαιότερες θεατρικές ερμηνείες της.

Η Αλίκη εκτός από μια μεγάλη ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα χαρισματική και πανέξυπνη να διαλέγει τους καλύτερους συνεργάτες σε όλες τις επιλογές της μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, δεν είχε ποτέ manager ήταν η ίδια manager του εαυτού της και συγκέντρωνε στο πρόσωπο της όλη την εγχώρια βιομηχανία της show biz για τέσσερις δεκαετίες με τρόπο μοναδικό όπως εξάλλου ήταν και η ίδια».

Δείτε τη φωτογραφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.