Συναυλία Madrugada: Γιατί επέλεξαν την Ελλάδα για αφετηρία της περιοδείας τους

Tί δήλωσαν για τη χώρα μας

Συναυλία Madrugada: Γιατί επέλεξαν την Ελλάδα για αφετηρία της περιοδείας τους

Tους ισχυρούς δεσμούς που τους δένουν με την Ελλάδα και το κοινό της επιβεβαιώνουν, για μία ακόμη φορά, οι Madrugada. Το δημοφιλές αλτέρνατιβ ροκ συγκρότημα από τη Νορβηγία επέλεξε τη χώρα μας για την πρώτη συναυλία της νέας περιοδείας τους η οποία θα φιλοξενηθεί στις  24 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο.

Την είδηση αυτή ανακοίνωσαν οι ίδιοι από ελληνικό έδαφος καθώς ταξίδεψαν στην Αθήνα ειδικά γι΄ αυτόν το σκοπό: «Είμαστε ευτυχισμένοι που θα κάνουμε στην Ελλάδα, την πρώτη μας συναυλία σε στάδιο και μάλιστα σε αυτόν τον εμβληματικό χώρο, το Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που μας γεννά απρόσμενα συναισθήματα, υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το ελληνικό κοινό. Νιώθουμε μια απροσδόκητη τρυφερότητα» δήλωσαν χαρακτηριστικά οι ίδιοι στην συνάντησή τους με τους Έλληνες δημοσιογράφους που έγινε με φόντο το μοναδικό φυσικό σκηνικό του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης.

Madrugada_-_Akropoli

Η αλήθεια είναι πως το ελληνικό κοινό αγκάλιασε τη μπάντα από τις πρώτες τους κιόλας ζωντανές εμφανίσεις τους στη χώρα μας που είχαν γίνει το 2010, στο κλαμπ «Ρόδον». Η χημεία που αναπτύχθηκε ανάμεσά τους ήταν έντονη και οδήγησε σε μια μακροχρόνια σχέση αγάπης και καλλιτεχνικής εκτίμησης. «Οι Έλληνες μάς πήραν στα σοβαρά από την αρχή» παραδέχτηκαν οι ίδιοι με ευγνωμοσύνη.

Αυτήν την ευγνωμοσύνη επιθυμούν να δείξουν εμπράκτως, με τον δικό του τρόπο που δεν είναι άλλος από τη μουσική. Τρία χρόνια λοιπόν μετά την τελευταία τους επίσκεψη και μετά από μια διετία σκληρών περιορισμών λόγω της πανδημίας επανέρχονται δριμύτεροι για να μάς ταξιδέψουν με τα όμορφα τραγούδια από τα πέντε άλμπουμ τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κοινωνικά και πολιτικά ευαισθητοποιημένοι δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους για τις ανυπολόγιστες συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία: «Είναι ένας φρικιαστικός, τρομακτικός πόλεμος μέσα στην καρδιά της Ευρώπης και η μεγαλύτερη προσφυγική κρίση μετά το δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι η ανθρωπότητα θα ζούσε κάτι τέτοιο στις μέρες μας. Φυσικά το να εγκαταλείπουν άνθρωποι την πατρίδα τους δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά. Συμβαίνει παγκοσμίως. Αυτό που έγινε στην Ουκρανία απλά, ήταν πάρα πολύ κοντά μας» δήλωσε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Sivert Høyem.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.