ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ρίγος: Νοσηλευτές τραγουδούν το ιστορικό τραγούδι της Λίβερπουλ (βίντεο)

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρο του κόσμο τις τελευταίες ώρες. Στο βίντεο ιατροί και νοσηλευτές τραγουδούν από κλειστές πόρτες το ιστορικό τραγούδι της Λίβερπουλ «You’ll never walk alone», δίνοντας δύναμη σε όλους τους ασθενείς.

Μπορεί να έχουμε συνδέσει το «You’ll never walk alone» με τη Λίβερπουλ, ωστόσο αναμφίβολα «μιλάει» στις καρδιές όλων σε περιπτώσεις σαν και αυτή που ζει ο πλανήτης.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές μιας κλινικής στo Βέλγιο επέλεξαν το συγκεκριμένο ύμνο, προκειμένου να εκφράσουν την στήριξή τους και να αναπτερώσουν το ηθικό των συναδέλφων τους, που βρίσκονται περιορισμένοι σε πτέρυγα με ασθενείς που νοσούν από τον κορωνοϊό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ύψωσαν τα χέρια και είπαν όλοι μαζί το ρεφρέν του «You’ll never walk alone», σε μια πολύ συγκινητική στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.