ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βίντεο: Έξαλλος πανηγυρισμός από βοηθό προπονητή – Χτυπιέται και μετά βγάζει τα ρούχα του

Η αλήθεια είναι πως έχουμε ξανά δει έξαλλους πανηγυρισμούς, όμως σαν και αυτόν που σημειώθηκε από τον βοηθό προπονητή της Μποτοσάνι… έχουν πολλά χρόνια.

Μπορεί ο Ντιμιτρόβ να ήταν εκείνος που έσωσε τον βαθμό με «buzzer-beater» στο 90+4’ για τη Σέπσι (στην οποία αγωνίζεται και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης), στο ματς κόντρα στη Μποτοσάνι για την 1η κατηγορία της Ρουμανίας, όμως, εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο βοηθός προπονητή των φιλοξενούμενων.

Ο λόγος για τον Μάριους Κροϊτόρου, ο οποίος με το που μπήκε το γκολ της ισοφάρισης εις βάρος της ομάδας του, βάλθηκε να γίνει viral με ένα ανεπανάληπτο ξέσπασμα. Αμέσως, έπεσε στο χορτάρι, άρχισε να «χτυπιέται» με μανία κι αφού δεν ξεθύμαινε, μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο κι έφτασε μέχρι την περιοχή της Μποτοσάνι για να τα «ψάλλει» στους ποδοσφαιριστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αποκορύφωμα ήρθε κατά την επιστροφή του στον πάγκο, με τον Ρουμάνο βοηθό να βγάζει και τη μπλούζα του και να απογειώνει έτσι την «έκρηξή» του, που όμοιά της έχουμε να δούμε χρόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.