ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εντυπωσιακό βίντεο: Η στιγμή όπου κεραυνός χτυπά δέντρο μέσα σε γειτονιά

Στο παραπάνω βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου θα παρακολουθήσετε την εντυπωσιακή στιγμή όπου ένας κεραυνός χτυπά δέντρο σε κατοικημένη περιοχή στο Χόμγουντ της Αλαμπάμα, στις ΗΠΑ.

Ο Τόνι Μέριμαν ήταν στο σπίτι μαζί με την κόρη την Τζασμίν, με τη σφοδρή καταιγίδα να μαίνεται για ώρα. Όταν ξαφνικά ένας κεραυνός χτύπησε ένα δέντρο.

Ήταν περίπου μεσημέρι όταν ο κεραυνός έπεσε έξω από το παράθυρο της νεαρής Τζασμίν, που είχε αποφασίσει να τραβήξει σε βίντεο τη δυνατή βροχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έφηβη κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή που η τρομερή δύναμη του κεραυνού χτύπησε το δέντρο, με το βίντεο να κυκλοφορεί στα social media και γρήγορα να γίνεται viral.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.