Κατέστρεψαν την οικονομία με το lockdown και τώρα λένε: «Μαζί τα φάγαμε και όλοι μαζί θα τα πληρώσουμε τώρα»

Η δήλωση του Άρη Πορτοσάλτε που προκάλεσε σάλο

Κατέστρεψαν την οικονομία με το lockdown και τώρα λένε: «Μαζί τα φάγαμε και όλοι μαζί θα τα πληρώσουμε τώρα»

Αφού η κυβέρνηση μοίρασε στους «δικούς» της και επέστρεψε σε κάποιους να κερδοσκοπήσουν τώρα βάζεις τους δημοσιογράφους να λένε… ότι «μαζί τα φάγαμε»! 

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που «τσάκισε» την οικονομία με τα lockdown και τα μέτρα για τον Covid και στη συνέχεια αποφάσισε να «γραπωθεί» στην ΕΕ και να δείξει ότι είναι το «καλό παιδί» τη Δύσης επιβάλλοντας κυρώσεις στη Ρωσία τώρα μας «ενημερώνει» ότι… «θα πληρώσουμε μαζί τον λογαριασμό».

Βεβαίως, δεν το είπε κάποιο στέλεχος της κυβέρνησης, αλλά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος ως γνωστόν μεταφέρει τη γραμμή της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα μέτρα που ανακοίνωσε στο διάγγελμά του χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξειδικεύτηκαν από τους αρμόδιους υπουργούς.

Σε κάποια στιγμή ο Δημήτρης Οικονόμου τον ρώτησε αν αυτές οι επιδοτήσεις θα φανούν στην αγορά με μειώσεις των τιμών.

«Να μειώσει; Μακάρι, να πάμε να ανάψουμε κανένα κερί. Δεν είμαστε σε φάση ως κοινωνία να μειώσουμε. Τουλάχιστον να μην πάμε παραπάνω. Θέλω να θυμίσω κάτι που συνέβη πριν από ένα χρόνο. 43 δισ. δανείστηκε η Ελλάδα για την πανδημία. Όλοι μας δανειστήκαμε 43 δισ. και αυτοενισχυθήκαμε και αυτό, συγγνώμη που θα το πω ωμά, φαίνεται. Δηλαδή θέλω να πω, πως είναι αυτό που λένε “έχουμε καλή ατμόσφαιρα στα παρασκήνια και αυτό φαίνεται στην σκηνή”. Τα 43 δισ. δεν κρύβονται, όσο και αν έχουν στοκαριστεί σε τραπεζικούς λογαριασμούς, δεν κρύβονται. Και ξαναγυρίζουμε πάλι σε αυτό που είχε πει ο Πάγκαλος. Όλοι μαζί τα καταναλώνουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε ότι τα χρήματα στα οποία αναφέρεται είναι αυτά που δανείστηκε η Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό.

Δείτε όσα είπε ο Α.Πορτοσάλτε: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.