ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ανακοίνωση-«φωτιά» προς τη κυβέρνηση από τους συμβασιούχους Πυροσβέστες: Κάντε προσλήψεις άμεσα

Να γίνουν άμεσα προσλήψεις πριν θρηνήσουμε θύματα από τις πυρκαγιές

Ανακοίνωση-«φωτιά» προς τη κυβέρνηση από τους συμβασιούχους Πυροσβέστες: Κάντε προσλήψεις άμεσα

Με ανακοίνωση-«καταπέλτη» προς την κυβέρνηση οι Συμβασιούχοι Πυροσβέστες, κρούουν το κώδωνα του κινδύνου και τονίζουν πως τα κενά δεν καλύπτονται ούτε με τους συναδέλφους από το εξωτερικό ούτε με τους φιλότιμους εθελοντές.

Οι καταστροφικές φωτιές σε Πεντέλη και Μέγαρα απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι το Πυροσβεστικό Σώμα έχει κενά και είναι υποστελεχωμένο.

Οι Συμβασιούχοι Πυροσβέστες επισημαίνουν ότι είναι αναγκαίο να γίνουν προσλήψεις και ότι η κυβέρνηση να τους αξιοποιήσει προκειμένου να προστατευθούν οι ανθρώπινες ζωές, οι περιουσίες και ο δασικός πλούτος της χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την προχθεσινή καταστρεπτική πυρκαγιά στο τρίγωνο Πεντέλης, Ντραφίου, και Παλλήνης, αλλά και τη μεγάλη πυρκαγιά των Μεγάρων, τα οργανικά κενά του Πυροσβεστικού Σώματος είναι για ακόμη μία φορά εμφανή με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

Οι Εποχικοί Πυροσβέστες ήμασταν και πάλι στην πρώτη γραμμή της μάχης καταθέτοντας την ψυχή μας στο καθήκον, όπως φυσικά και οι Μόνιμοι συνάδελφοι, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Παρ´ όλα αυτά είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι το Πυροσβεστικό Σώμα είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ να ενισχυθεί με έμψυχο δυναμικό!

Τα κενά δεν καλύπτονται ούτε με τους συναδέλφους από το εξωτερικό ούτε με τους φιλότιμους εθελοντές, των οποίων η προσφορά είναι πολύτιμη, χωρίς ωστόσο να λύνουν το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Πυροσβεστικού Σώματος.

Το Πυροσβεστικό Σώμα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ! Το Πυροσβεστικό Σώμα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να αξιοποιήσει εμάς, τους 2.500 Εποχικούς Πυροσβέστες, που επί τέσσερις Αντιπυρικές Περιόδους το έχουμε βγάλει ασπροπρόσωπο, υπερβαίνοντας πολλές φορές τα στενά όρια του υπηρεσιακού καθήκοντος, προκειμένου να προστατεύσουμε τις ανθρώπινες ζωές, τον φυσικό πλούτο της πατρίδας μας, τις ιδιωτικές και δημόσιες περιουσίες.

Ως Σωματείο ζητούμε από την Πολιτική μας και Φυσική μας Ηγεσία να προβούν στην άμεση αξιοποίησή μας, προκειμένου να λυθεί το μείζον θέμα της κάλυψης των κενών του Πυροσβεστικού Σώματος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.