ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανυπολόγιστες οι καταστροφές στον θεσσαλικό κάμπο: Δείτε δορυφορικές εικόνες από το πριν και το μετά (φώτο)

Η κακοκαιρία Daniel «σάρωσε» τα πάντα στο πέρασμά της

Ανυπολόγιστες οι καταστροφές στον θεσσαλικό κάμπο: Δείτε δορυφορικές εικόνες από το πριν και το μετά (φώτο)

Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές που έχει προκαλέσει στο θεσσαλικό κάμπο η κακοκαιρία Daniel, η οποία άφησε πίσω της 12 νεκρούς και 6 αγνοούμενους.

Οι κάτοικοι σε Καρδίτσα και Μαγνησία μετρούν τις πληγές του ενώ στη Λάρισα παραμένουν ακόμη σε επιφυλακή, καθώς εξακολουθεί να υπάρχει ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων από τον «φουσκωμένο» Πηνειό.

Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες όπως αποτυπώνεται στις δορυφορικές φωτογραφίες της Maxar Technologies που δημοσιεύει το AP.

Όπως μπορεί να δει κανείς εκεί που μέχρι πρότινος υπήρχαν καλλιεργήσιμες εκτάσεις, δρόμοι και σπίτια, τη θέση τους έχουν πάρει λασπόνερα, μετατρέποντας το θεσσαλικό κάμπο σε ένα απέραντο ποτάμι.

Δείτε τις δορυφορικές φωτογραφίες από περιοχές του Θεσσαλικού κάμπου

Στον Παλαμά Καρδίτσας

Ο θεσσαλικός κάμπος πριν και μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel

Η περιοχή της Αγίας Τριάδας

Το χωριό Κοσκινάς

Η Μεταμόρφωση Καρδίτσας

Η πόλη του Παλαμά πριν και μετά την καταστροφή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.