Βίντεο: Αγόρασε αυτοκίνητο και μετά από 10”… το αναποδογύρισε!

Είναι αυτό που λέμε… το κατάφερε! Ένας οδηγός στην Ινδία κατάφερε μέσα σε 10 δευτερόλεπτα από την αγορά ενός ολοκαίνουργιου VW Polo να το… αναποδογυρίσει.

Η παραλαβή ενός καινούριου αυτοκινήτου από την αντιπροσωπεία είναι σίγουρα μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή για τον ιδιοκτήτη, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για το πρώτο του όχημα. Αυτή η διαδικασία βέβαια ενέχει και κινδύνους καθώς κάθε άπειρος οδηγός χρειάζεται λίγο χρόνο εξοικείωσης με το καινούριο του αυτοκίνητο προτού ξεπεράσει το άγχος της πρώτης φοράς.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε στην περίπτωση του Ινδού που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, ο οποίος κατάφερε να τρακάρει και να αναποδογυρίσει ένα ολοκαίνουριο Volkswagen Polo σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, τα χειροκροτήματα των φίλων, συγγενών και υπαλλήλων της αντιπροσωπείας κατά την παραλαβή του λευκού VW Polo MK5 facelift σίγησαν πολύ γρήγορα. Αφού πήρε με επιτυχία την πρώτη του δεξιά στροφή, ο οδηγός έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο όχημα και στη συνέχεια στην ανοιχτή συρόμενη πόρτα της αντιπροσωπείας με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς από το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αν και είμαστε σίγουροι πως ο οδηγός και οι παρευρισκόμενοι δεν θα ξεχάσουν εύκολα αυτό το θέαμα. Ελπίζουμε ο άτυχος Ινδός να μην είχε βάλει πολλές δόσεις για το καινούριο αυτοκίνητο καθώς θα χρειαστεί αρκετά επιπλέον χρήματα για την επισκευή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.